SÖK

E-LÄRANDE

 

Nyheter

 • Rådgivningsstödet webb - för rätt vård på rätt nivå

  2016-02-03 TelefonrådgivningLITEN

  Rådgivningsstödet webb är ett kvalitetssäkrat medicinskt beslutsstöd för att stödja distriktssköterskor och sjuksköterskor att bedöma vårdbehov, strukturera samtalet och väleda till rätt vårdnivå. I ett antal kurser under våren har du som arbetar hos privat vårdgivare fin möjlighet att lära mer om webbstödet.

  Läs mer...

 • Starta äldremottagning? Här får du bästa tipsen!

  2016-02-01 ÄldremottagningLITEN

  Sedan årsskiftet har verksamheter med husläkaravtal möjlighet att ansöka om att öppna en mottagning enbart för äldre patienter. Men hur kan man organisera den på bästa sätt? Ta del av exempel från region Skåne och Stockholms läns landsting samt diskutera med kollegor på ett seminarium 20 eller 21 april.

  Läs mer...

 • Utbildningspaket bidrog till bättre katastrofberedskap

  2016-02-01 FramisdaKrisutbildningLITEN

  Fler och tydligare krisplaner, bättre rustad krisledning och ökad medvetenhet om vikten av psykologiskt och socialt stöd under en större katastrof eller allvarlig händelse. Det är några exempelpå vad en stor utbildningsinsats till ledning och personal i Stockholms stad bidragit till. Det menar landstingets kunskapscentrum för kris- & katastrofpsykologi i en ny rapport.

  Läs mer...

 • Fyll på med kunskap om bensår 17 februari!

  2016-01-19 BensårLiten

  Det är en utmaning att kunna hjälpa patienter med sår och bensår på ett evidensbaserat och bra sätt. Missa inte möjligheten att lyssna till Margareta Grauers, dermatologisjuksköterska och välkänd föreläsare, med lång erfarenhet och gedigen kunskap inom området.
   
   
  Läs mer...

 • Rekordmånga besök på vår webb!

  2016-01-13 UppgångWEBB

  Akademiskt primärvårdscentrum når fler än någonsin. Förra året hade webbplatsen 129 000 besök och 55 000 unika besökare. Det är en ökning med cirka 50 000 besök jämfört med föregående år. Mest populärt innehåll var kurser, projekt och nyheter.

   

  Läs mer...

 • Produktivt 2015 bakom oss

  2015-12-18 EvaJulhälsning

  Vi har lämnat ett spännande 2015. Ett år då APC och AVC stärkt banden för utveckling av primärvården i hela Stockholms län, oavsett driftsform - ett kreativt, produktivt och intensivt arbete. Tillsammans är vi en kraft att räkna med.

   

  Läs mer...

 • Visa fler nyheter