SÖK

E-LÄRANDE

 

Nyheter

 • Sommarhälsning!

  2016-06-24 EvaLitenWEBB

  Sommaren är äntligen här! Vi på Akademiskt primärvårdscentrum vill passa på att önska alla en riktigt skön och avkopplande semester. Som en tornado virvlade våren förbi, att hinna mellan hägg och syren blev en doft som anades i vårnatten. Nya spännande projekt påbörjades under våren och fler planeras till hösten.

  Läs mer...

 • Kultur gav arbetsklimatet nytt lyft!

  2016-06-25 Bakning2liten

  Kan linedance, yoga, grönsaksskulptering och bakning stärka arbetsklimatet och mota stress? Medarbetare inom Jakobsbergs AVC-nätverk har fått prova olika kulturaktivteter en gång i veckan, i tolv veckor. De första resultaten är lovande.

   

  Läs mer...

 • Nouha blev årets diabetessjuksköterska!

  2016-06-17 NouhawebbAPC

  Årets diabetessjuksköterska heter Nouha Saleh Stattin. Hon prisas för att hon ser och lyfter varje individ – patienter såväl som kollegor.
  – Det är en stor ära och fint att diabetes i primärvården uppmärksammas. Även varmt tack till alla patienter och kollegor jag mött och som jag lärt mig mycket av, säger en rörd pristagare.

  Läs mer...

 • Snart går flyttlasset!

  2016-06-08 FlyttlassetLiten

  Under sommaren flyttar Akademiskt primärvårdscentrum till Alfred Nobels allé 10, plan 6, inom campusområdet Huddinge. Nästan samtidigt byter även sektionen för allmänmedicin adress till Alfreds Nobels allé 23.

  Läs mer...

 • Tandläkaren ska upptäcka risk för diabetes

  2016-05-18 TandläkareWebb

  I Jakobsberg pågår en studie där Folktandvården tillsammans med bland andra Jakobsbergs akademiska vårdcentral och Karolinska institutet försöker identifiera personer med risk för att drabbas av diabetes typ 2.
   
   
  Läs mer...

 • Ny utbildning om tobaksavvänjning och riskbruk alkohol

  2016-04-08 CigarettLITEN

  Möter du och dina kollegor patienter som använder tobak och/eller har ett riskbruk av alkohol? Missa inte vår nya utbildning "När bruket av tobak och/eller riskbruk alkohol väger över". I kursen får ni hjälp med att  kartlägga hur ni arbetar i dag och att  utveckla det vidare. Anmäl er redan i dag!

  Läs mer...

 • Visa fler nyheter